Der er ikke noget at sige til, at det at spille poker er mere populært end nogensinde før, og selv om det faktisk altid har været populært, så har tendensen alligevel været stigende gennem mange år. Det er blandt andet sket, fordi internettet også er kommet med, og der er rigtig mange mennesker verden over, der spiller online. Det er jo til stor glæde og gavn for de fleste, men der er også stadig mange mennesker, som ønsker at mødes i levende live og spille mod hinanden. Det er også baggrunden for, at der er flere og flere pokerevents både herhjemme og i udlandet, og nogle af dem kan du endda deltage i, hvis du har lyst.

For at spille poker til et event skal du naturligvis være over 18 år, og til rigtig mange events spilles der om store pengepræmier. Nogle events foregår i det fri, mens andre foregår inden for i en hal eller i det lokale forsamlingshus. Når et pokerevent finder sted, kan du være sikker på, at rigtig mange mennesker deltager, og det ses ofte, at der er op til 4-500 mennesker samlet til et enkelt event. Det viser også den popularitet, der er omkring dette kortspil, og en del af det er jo også, at mennesker kan lide at mødes og spille mod hinanden. For poker er jo mere end blot det at mødes og være sammen. For de fleste mennesker handler det også om at vinde, og det er netop også derfor, at mange mennesker dagligt øver sig, så de kan blive bedre til spillet, for poker er mere end blot at have de rigtige kort. Det handler også om at spille taktisk korrekt.

Der er mange mennesker, der har brugt et helt liv på at blive gode til at spille poker, og hvis du selv har intentioner om at begynde at spille, og ikke allerede er i gang, kan du fint øve dig i selskab med både familie og venner. Der er ingen grænser for, hvor ofte du kan spille, og det er bare at gå i gang, så snart du finder ligesindede. Før du deltager i dit første pokerevent, kan det være en rigtig idé, at du har øvet dig længe nok , så du på denne måde øger dine chancer for at vinde.

Når du skal til pokerevent, kan du medbringe måde familie og venner, og du må også gerne tage dine børn med, selv om de ikke er over 18 år, så længe de blot skal med for at kigge på. På denne måde kan en hel familie også samles til et event, og der vil også være rig mulighed for både mad og drikke. Til et pokerevent kan du desuden møde nye som gamle venner, og når du ikke selv spiller, kan du gå rundt og kigge på de andre, der spiller, og på denne måde tage nogle fif med dig.

Der arrangeres pokerevents flere steder i landet, og der er ikke nogen grund til at vente med at gå på udkig efter, hvor de er, og når du bliver klogere på, hvornår det næste arrangement afholdes, så kan du bare gå i gang med at øve dig. For jo større chance, du har for at vinde, jo sjovere bliver det, og der er ikke noget at sige til, at også du ønsker at vinde.