Partytent

PARTYTENT 2017

Big O & The Blue Quarters is a new, old school blues band. Old swing and jump blues played with nothing but pure heart and soul!

 

Thursday 21.30 BIG O & THE BLUE QUARTERS

Thursday 23.30 DODXL

Når D.Ö.D.XL går på scenen, er der dømt rockklassikere i 'en uendelighed… Bogstavelig talt !

 

De 3 drenge fra Horsens har specialiseret sig i at spille et utal af hits i et langt medley, hvor det ene hit afløser det andet.

Det er numre fra Guns n Roses, Deep Purple, Bon Jovi, ZZTop, AC/DC, VanHalen og mange mange flere, der er flettet sammen til verdens længste medley, hvor du kan synge, danse og råbe med i 'en uendelighed. Festen der aldrig stopper ! 120 Nr. på 120 Min.

 

 

Friday 21.30 GUNS N' ROSES JAM

GUNS N' ROSES JAM er en hyldest til det originale band

og spiller alle de kendte hits som Sweet Child O Mine,

Welcome To The Jungle, Paradise City m.fl

 

 

 

 

Friday 23.30 GUITAR REBELS

Det stærke coverband Guitar Rebels bringer godt nyt til alle europæiske Volbeat-fans. For ikke bare lyder de som mestrene – deres liveshows gør Volbeat kunsten efter. Og bandet melder sig klar til at fyre op under store som små scener.

 

 

 

Saturday 21:00 RACE PRIZES

Under højlydte tilråb og klapsalver uddeles præmier til alle kørere der fik en placering

og vi kårer Kongen af Mosten, som får en flot vandrekrone med sig.

 

I 2016 tildeltes Richard Gustafsson den flotte og velfortjente titel igen.

Saturday 22.30 BACK IN BLACK

 

 

Back In Black´s force er den sikre og troværdige levering af det klassiske AC/DC-repertoire med rod i 70-udgivelserne.

 

Her taler vi om numre som "Whole Lotta Rosie", "Jailbreak", "TNT" og ikke mindst "Highway to Hell". Et par genhør med de nyere klassikere fra tiden med Brian Johnson bliver det også til, for hvad er en AC/DC-aften uden "Hells Bells", "You Shook Me All Night Long" og, selvfølgelig, "Back in Black"!!

 

Back In Black sætter en ære i at spille AC/DC så tæt på originalerne som muligt og levere et sceneshow med lige så meget "knald på".

 

Back In Black er et AC/DC – Show med dertilhørende kirkeklokke i ”Hells Bells”, kanoner i ”For Those About To Rock”, skoleuniform til guitaristen…..Dermed er der lagt i kakkelovnen til et se- og høreværdigt "allmost the real thing" – show med Back In Black.

 

Musikken er fra vores side erklæret 100% øl- og skråle-med-egnet, og indeholder desuden ingen kunstige tilsætningsstoffer: det er pure rock´n´roll!

 

We Salute You!